A lakásfelújítás sarkalatos pontja

A lakásfelújítás egyik buktatója a fűtésrendszer illetve a meleg víz előállításához szükséges rendszer kiépítése lehet, ugyanis a kiépített rendszernek meg kell felelnie bizonyos szabályoknak, illetve a lakástulajdonos igényeinek is, hogy a telepítés költsége is olcsó legyen és mindezek után az üzemeltetés se legyen drága.

Bővebben...

Elektromos cigaretta , e-cigi bemutatása

Az elektromos cigaretta - más néven e-cigi - talán a legjobb módja a leszokásnak. Sokan rengeteg féle módszerrel próbálkoznak, ilyen például az.:  evés cigizés helyett; minden nap kevesebb szál elszívása; nikotin tapaszok... stb. Valljuk be, hogy ezek a megoldások a legtöbb embernek nem hoznak túl nagy sikert.

Bővebben...

Költöztetés percalapú díjszabással? Igen, lehetséges!

Amikor abban a helyzetben vagyunk, hogy költöznünk kell, érdemes szakember segítségét igénybe venni. Ma már rengeteg költöztetést végző cég közül válogathatunk. A minőség és megbízhatóság kiemelten fontos döntési szempont. Az ideális, ha a minőség kedvező árral, és pontos, átlátható elszámolással párosul.

Bővebben...

Fokhagymával természetesen - a candida ellen

A candida egy gombafajta, mely folyamatosan jelen van szervezetünkben. Akkor okoz kellemetlen tüneteket, ha túlszaporodik, ez az elsavasodás jele szervezetünkben. A nyálkahártyákon telepszik meg, és elsősorban a nőknek okoz panaszokat a hüvelyi fertőzés miatt.

Bővebben...

Lets remove the whole teeth and replace it with an implant instead of a resection

More and more dentists choose to remove the whole tooth instead of just one root. The reason for this is that it needs more surgery, more time and pain, instead of removing the whole teeth, and putting in a dental implant. Of course the price range is quite big for dental implants, which also involve extra profit, and the end product is way better, longer lasting than the patient’s own tooth.

Bővebben...

Szórólapjaink minősége, kivitelezése is számít!

Gondolta volna? Egy szórólap sikere, a kívánt reklámcél elérése szempontjából nem csak a szép design és grafika, illetve a jól megírt kreatív reklámszöveg lesz a mérvadó ma már, hiszen ezekkel szinte mindenki gondol, amikor elkészíti, vagy elkészítteti a szórólapjait. Hanem gondolt-e Ön már például a kicsit kidomborodó betűkre, vagy grafikai elemekre?

Bővebben...

Miért is olyan remek találmány a virágrendelés?

Miért is olyan nagyszerű dolog modern korunkban az interneten is könnyedén, mindössze néhány kattintással feladható virágrendelés? Az már biztosan megfordult sokszor a fejünkben, hogy távol élő édesanyánkat, szeretteinket bizony jó lenne meglepni valami szép ajándékkal, még ha nem is tudunk velük ünnepelni minden egyes névnap, vagy születésnap alkalmával.

Bővebben...

Motorszerviz Budapesten a 17. kerületben

Robogónkat, motorunkat – vagyis többnyire minden kétkerekű motoros járművünket akkor használjuk ki leginkább, hogyha jön a jó idő, vagyis az átmeneti szezon. Azonban ne felejtsük el a „téli álom” után újra felébreszteni a járgányt, hogy az új idényben is biztonságosan tudjunk majd vele közlekedni az utakon.

Bővebben...

Bálint gazda

"Az Esőmester tudja, hogyan kell a vízzel takarékosan bánni!"

Bálint GazdaMinket választottak:

Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek

„Bevallom értek egy kicsit a témához, és jól utána is néztem. Műszaki tartalomban és ár-érték arányban verhetetlenek vagytok! Nagyon örülök, hogy rátok bíztam az öntöző telepítését, és sok sikert kívánok!
Ajánlani foglak Titeket!”

Drinóczi Csaba, Gyál


Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek

„Szeretem a kertem, de sok problémát okozott.
Az öntöző hatására a kertem szebb, az időm több, a vízszámlám kevesebb lett! Nekem nagyon megérte.
Köszönöm.”

Széphegyi Szabolcs, Üröm


 Füvesítés, Kertépítés

"Két éve csináltattam automata öntözőt a kertembe, mert a  munkám során sok időt vagyok távol otthonról. Azóta teljesen jól működik és levette a vállamról a napi 2-3 óra  terhet, amit addig a locsolgatással  töltöttem. Nemcsak, hogy nem nekem kell ezzel foglalkoznom, de sokkal egyenletesebben és  víztakarékosabban öntöz nálam. Amikor volt egy-két apróbb probléma hamar kijavították a szerelők."

N. Szabolcs, Győrújbarát


 Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek

"Tavalyelőtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk."

M. András, Agárd


 Füvesítés, Kertépítés

"Szomszédjaink rendeltek öntözőrendszert az Esőmestertől ekkor bátorodtunk fel mi is a feleségemmel. Féltünk, hogy a már meglévő gyep megsérül, vagy tönkremegy, de a nagyon gondos előkészületeknek köszönhetően könnyen regenerálódott a fű az ásás, illetve a telepítés után. Nagyon kényelmes nyarunk volt, nem volt gondunk az öntözéssel és nyaralni is el tudtunk menni, nem kellett a szomszédoktól szívességet kérnünk."

G. József, Szolnok


Füvesítés, Kertépítés

„Nagyon köszönöm a tökéletes precíz munkátokat. Kiválóan működik az öntözőrendszer és gyönyörű a kert is. További sok sikert kívánok...”

Gábor


Öntözőrendszer, Füvesítés, Kertépítés

„Nekem a nyaralómba csináltak a srácok öntözőrendszert, közvetlen a kert építésénél. Amikor lemegyünk a fű zöld, és a kert ragyogó. A fűnyíráson kívül nincs más teendőm, mint a feleségemmel és a gyerekeimmel élvezni a szabadidőt. Pontos munkát végeztek, jó áron, és hibátlanul működik!”

Semsei Rudolf, Balatonakarattya


Füvesítés, Kertépítés

„Sok problémát jelentett nekem és a páromnak, hogy a kertünk rendben legyen. Fiatalok vagyunk és dolgozunk, ezért a kertet lehetőleg csak élvezni szeretjük. Az öntözőberendezés időt spórol nekünk. Jó, hogy nem kell esténként öntöznünk.
Köszönöm!”

Németh András, Budapest


 Öntöző, öntözőrendszerek, kertépítés, Füvesítés, teraszhűtés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!