automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítés

Ezt keresi? öntözőrendszer telepítés - Esőmester

Egy impozáns méretű kert, ami ráadásul homokos talajon van! 

Cégünk kivitelező partnerei az ország teljes területén vállalnak automata öntözőrendszer telepítést!

A KAPCSOLAT menüben megnézheti a régióban dolgozó partnerünket és elérhetőségeit, vagy az AJÁNLATKÉRÉS menüben közvetlenül kérhet helyszíni felmérést és árajánlatot!

Miért jó most ajánlatot kérni?

Önnek és nekünk is ugyanazért! Most még gyorsan fel tudjuk mérni a munkát és gyorsan díj- és kötelezettségmentes ajánlatot tudunk adni. Ha szimpatikus Önnek, akkor pedig még tavaszra benaptárazni. Később, mikor kitavaszodik, ezt már nem fogjuk tudni megígérni. Az időben ajánlatkérőket most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk az öntözőrendszer teljes költségéből!

 

„Az öntözőrendszer az egyik leghatékonyabb háztartási berendezésünk!”

…mondta egy kedves ügyfelünk, és teljesen igaza volt. Ha Önnek nincs napi több órája, hogy a kertjét kézzel locsolja, de mégis szép kertet szeretne, akkor könnyen lehet, hogy Ön is rövidesen így fogja gondolni!

Van Önnek napi 2-3 órája, hogy a kertjét locsolja?

Az igényes emberek folyamatosan keresik a módját, hogyan növeljék lakókörnyezetük színvonalát és egyre inkább tekintik értéknek a kertjükben töltött szabadidejüket. De alig hiszem, hogy ezt locsolással szeretnék eltölteni!

Egy átlagos 200-300 m2-es kert valós vízigénye kézi locsolással nyáron 3-4 óra naponta. Az automata öntözőrendszer ugyanezt a kertet meglocsolja 2×30 perc alatt!

Kiknek ajánljuk az automata öntözőrendszert?

 • Mindenkinek, aki a kertjét a legszebb kerté szeretné varázsolni!
 • Annak, akinek az ideje értékesebb, mint ez az egyszeri befektetés!
 • Annak, aki a legkevesebb vizet a leghatékonyabban szeretné elöntözni!
 • Annak, akinek fárasztó az esti és a reggeli locsolás!
 • Annak, aki szívesebben nézné inkább a kedvenc filmsorozatát!
 • Annak, akinek elege van a nyaralás előtti szívességkérésből!
 • Annak, aki nem elégszik meg félmegoldásokkal!

Az öntözőrendszer fajtái

Alapvetően négy egymástól jól elkülönböztethető, technikai felszereltségében és tudásában más rendszer van jelen, ami tulajdonképpen csak egy esetében meghatározható a márkával, azonban ebben az esetben sem valamely professzionális márka javára billenti el mérleget. Inkább működésében mutatjuk meg a különbséget.

Az automata öntözőrendszer

A kerti öntözéstechnika legkorszerűbb megoldása az automata öntözőrendszer. Ezen belül is a legfejlettebb a wifi-s vagy bluetooth rendszerű okos berendezések.

A nevéből is kiderül, hogy automata, azaz semmilyen felügyeletet sem igényel a felhasználója részéről. Ha jól van megépítve tökéletesen működik, nagyon precízen és felhasználóbarát módon lehet beállítani. A legtöbb eleme a földbe van süllyesztve, és semmilyen módon sem korlátozza a kert használatát. Igazi kényelmi eszköz, és ennek ellenére nem luxuscikk.

Az automata öntözőrendszer lehet csak egy zónás is. Vannak földbe süllyeszthető, illetve csapra szerelhető vezérlő egységek is. De természetesen lehet akár egy golfpálya öntözését ellátó, amely akár több száz öntözési zónából kialakított összetett berendezés.

A manuális öntözőrendszer

Még mindig kézi irányítással akar locsolni?

A manuális locsolórendszer leggyakrabban egy, vagy több csap kézi megnyitásával működtethető. Ha „jól” van megtervezve/megépítve, akkor akár jól működő is lehet, hiszen a szórófejek elrendezését nem érinti a hátrányos helyzete. A gyakorlat viszont jellemzően azt mutatja, hogy kevés előnye van, és sok hátránya az automatával szemben.

Ne elégedjen meg a csapos, kézi nyitású lehetőséggel, mert szinte semmivel sem lesz előrébb. A munkadíjat másodszor is meg kell fizetnie, amikor automatizálni szeretné, és ezzel nagyjából el is úszott az a pénz, amit nem az első körben fizetett ki. És az automatizáláshoz szükséges alkatrész még sehol sincs. Valamint a nem automata kialakításához sok, a későbbiekben felesleges alkatrészre lesz szüksége. Amikor automatává teszi a locsolóberendezést, akkor az mind felesleges kiadássá válik.

A manuális locsolórendszer nem fog Ön helyett öntözni, amikor nyaral, vagy nincs otthon. Nem fog a legideálisabb időpontokban öntözni, amikor alacsony a párolgási veszteség, hacsak nem Ön nagyon korán kelő, és éppen van ideje hajnali négytől egy órát öntözni. Továbbá nem fog magától leállni, ha egy jó meccs, vagy egy sorozat megy a tv-ben, ami a locsolást annyira elfeledtette velünk, hogy úgy felejtettük egész éjszakára.

A hibrid öntözőrendszer

Az automata, és a manuális is lehet hibrid öntözőberendezés. Nem ez különbözteti meg őket, hanem az, hogy különböző gyártó márkák termékeinek az egyidejű felhasználásával készült el. Tehát hibridnek nevezhető az, ahol a vezérlő automatika mondjuk K-Rain, és az esőérzékelő Orbit márkájú.

Mi is készítünk hibrid öntözőberendezéseket, mivel ár-érték arány szempontból hatékonyabbak tudunk lenni úgy, hogy az elemei gyakran jobb minőségűek és emellett olcsóbbak is tudnak lenni.

Okos öntözőrendszer

Szereti, ha állandó felügyelet alatt tudhatja a berendezéseit? Ha ilyen öntözési rendszert keres a kertjébe is, akkor a megoldás ez a kialakítás!

Az okos öntözőrendszer legfontosabb eleme az okos vezérlő, amely wifi vagy bluetooth kapcsolat használatával egy okos telefonról vagy bármilyen számítógépről elérhető és irányítható. Ez a vezérlő automatika állandó jelentéseket küld az aktuális állapotokról, illetve a várható anomáliákról is. Műholdas adatközlőkről szerzi a legfrissebb környezeti információkat és ezekhez igazítja az aktuális öntözést. (Természetesen a felhasználó manuálisan is beavatkozhat, illetve beavatkozási jogokat tud adni hozzá másoknak is). Az előrejelzésre épített öntözéssel jelentős mennyiségű víz takarítható meg, valamint elkerülhető a túlöntözésből fakadó hátrányok is.

Mi nem csak egy gyönyörű kertet, hanem tisztaságot és rendet hagyunk magunk után!

Felismertük, hogy az ügyfeleink örömmel teli teljes megelégedettségét akkor tudjuk elérni, ha a munka elvégzése után tökéletes rendet és tisztaságot hagyunk magunk után! Fontos számunkra, hogy ne csak közvetlen a megbízónk, hanem minden más családtag vagy ott lakó bizalmát is elnyerjük. Ezért már a munka elvégzése alatt is a lehetőségekhez mérten arra törekszünk, hogy a legkevesebbet koszoljunk, rendezett állapotokat tartsunk fent és minden értékére nagyon vigyázzunk. Tudjuk, hogy Ön belénk vetette a bizalmát! Mi pedig magasra tettük a lécet…

10 dolog, amit szeretni fog bennünk!

 • Ingyenesen mérjük fel a kertet és biztosítunk árajánlatot!
 • Valódi kedvezményt adunk, ellenőrizhető minőségből.
 • A megállapodott ár nálunk végleges. Nem jövünk azzal, hogy még ez, meg az...
 • Hozzáértő, kedves emberek vagyunk, nem okozunk elkerülhető károkat.
 • Olyan határidővel dolgozunk, ami megfelel Önnek, nekünk pedig lehetőséget nyújt a korrekt munkavégzésre.
 • Nem hallgatunk hangosan zenét, miközben Önnél dolgozunk. Nem zavarjuk a szomszédot, és nem fütyörészünk a lányának.
 • Nem megyünk be az Ön házába, csak ha Ön tud róla, és ha szükséges.
 • Mi nem csak egy profi munkát, hanem tisztaságot és rendet hagyunk magunk után.
 • Számíthat ránk, mindig betartjuk a garanciális feltételeket.
 • Elérhetőségeink 20 éve nem változtak, örömmel segítünk akkor is, ha kérdései vannak.

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

 • Pontosan meddig tart
 • Pontosan mi kell hozzá
 • Pontosan mennyibe kerül

 

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…