automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítés

PEDROLLO EASY SMALL II C 1.1KW (1,5HP) 16A, IP66

PEDROLLO EASY SMALL II C 1.1KW
24 347 HUF bruttó egységár

Pedrollo EASYSMALL II 1,5 bar nyomásmérővel szerelt, egyszerűen beépíthető, hagyományos nyomáskapcsoló helyettesítésére alkalmazható 230V-os áramlás- és nyomáskapcsoló eszköz tiszta, nem agresszív és komolyabb szennyeződéstől mentes folyadékok - például kútvíz - szállítására.

 

Működése

Amikor a rendszerben a víz nyomása lecsökken - péládul azért, mert kinyitoták kerti csapot - az előre beállított nyomásérték alá (ennél készüléknél ez 1,5 bar), akkor készülék elindítja a rákötött szivattyút.

Amenyiben az átfolyó víz mennyisége 2 l/min érték alá csökken - vagy mert elzárták a csapot és nem tubb tovább áramlani a vaz, vagy mert esetleg kigyott a kútból a víz -, a Pedrollo EASYSMALL lekapcsolja a szivattyút.

 

Alkalmazása

A Pedrollo EASYSMALL készülék kifejezetten egyfázisú szivattyúk nyomásfüggő és áramlásérzékelt vezérlésére tervezett kisvezérlő. Az eszköz egyértelműen házkörüli alkalmazásra lett tervezve, így alkalmazását is családi házak illetve hétvégi házak és telkek, nyaralók körüli alkalmazásra javasoljuk.

 

Műszaki információk

A Pedrollo EASYSMALL áramláskapcsolóban egy műgyantával kiöntött, emiatt nedvesség- és páraálló elektronikus panel kapott helyet. Ennek a verzón már nomyásmkijelző manométer is helyett kapott, így mostantól erről már nem szükséges külön gondoskodnia.

 

Beépítése

A Pedrollo EASYSMALL függőleges pozícióban kerülhet beépítésre. Amennyiben szeretnénk elkerülni a gyakori kapcsolást érdemes egy kisméretű tartállyal együtt beépíteni.