automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítésLehet olcsó a kertépítés

Értékelés:
(1 szavazat)
Lehet olcsó a kertépítés Lehet olcsó a kertépítés

Szeretem a kertem
Mitől lehet olcsó a kertépítés?
Az kertépítés közvetlen árcsökkentő tényezői
Az kertépítés közvetett árcsökkentő tényezői

Szeretem a kertem

Általánosságban elmondható, hogy a városi környezetben élő emberek megpróbálnak tenni az ellen, hogy teljesen elszakadjanak a természettől. Madáretetőket helyeznek el, vagy kedvenceket tartanak az otthonukban. Azok az emberek pedig, akik kertesházakban élnek, szeretnének egy szép kertet. Érthető módon szeretnék, ha a kertépítés nem lenne drága.

 

Mitől lehet olcsó a kertépítés?

Ez az oldal elsősorban azokkal a racionális tényezőkkel foglalkozik, amik olcsóbbá tehetik a kertépítés folyamatát. Ezeket, a tényezőket összegezve látható, hogy a költséghatékonyság témájával foglalkozunk.

Természetesen, ha kisebb növényekkel és másodosztályú alapanyagokkal, vagy nem szakértő munkaerővel dolgozunk, akkor a kertépítés végén a végösszeg biztosan kevesebb lesz, mint ha minőségi termékekkel dolgoztunk volna.

Ez az oldal nem a minőség csökkentésével kívánja bemutatni azt, hogy mitől lehet olcsó a kertépítés!

 

Az kertépítés közvetlen árcsökkentő tényezői

A következőkben meg fogja látni, hogy ha ezeket, az adatokat nem veszi figyelembe, akkor ugyanaz a kertépítés száz, vagy több százezer forinttal is drágább lehet.

 

Bízza szakemberre

Olcsóbb lesz a kertépítés, ha a kivitelezését szakemberre bízzuk!

Egy felkészült kertépítő szakember pontosan ismeri a kertépítés anyagait, és tudja, hogy mit és hol szerezzen be. Nem vezetik meg egykönnyen. Pontosan ismeri a kertépítés menetét, nem végez felesleges munkát.

A szakértelem és tapasztalat hiányában elhúzódó, minőségi szempontból kifogásolható anyagokból készült kert költségtöbblete, felülmúlhatja azt a költséget, amit a kertépítés munkáját végző szakember profitként fog realizálni. Ezen felül pedig a kétszer megépített kertnél, nincs költségesebb kertépítés.

Én sem sütök kenyeret otthon, a péktől veszem. Nagyon finom.

 

Ingyenes felmérés és árajánlat

Olcsóbb lesz a kertépítés, ha a megbízott szakember a kert felmérését, és az igényeink árajánlatba foglalását ingyenesen végzi számunkra!

Mivel a kertépítés nem egy olyan termék vagy szolgáltatás, amire telefonba vagy egy weboldalon árat lehetne mondani, ezért helyszíni felmérésre és pontos egyeztetésre van szükség. Vannak szakemberek, akik ezt a munkafolyamatot, csak akkor végzik díjmentesen, ha az ő ajánlatukat fogadják el. Ellenkező esetben szakmai tanácsadásnak tekintik, és pénzt kérnek érte.

 

Egyszerűsített kerttervezés

Olcsóbb lesz a kertépítés, ha nem kérünk profi kerttervezést és háromdimenziós látványtervet.

A kerttervezés ilyen formájú kivitelezése sok ráfordított idővel és energiával jár. Szinte minden esetben - érthető módon - ezért pénz kell, hogy fizessünk. Ugyan itt is megvan a lehetőség, hogy ha a kerttervezés munkáit végző cég árajánlatát fogadjuk el, akkor ezeket a munkákat ingyenesen kapjuk.

Egy egyszerűsített, de jól átbeszélt vázlatterv után is kiváló munkát tud végezni az a szakember, aki kiváló munkát akar végezni.

 

Megbízható beszerzés

Olcsóbb lesz a kertépítés, ha szakemberre bízzuk az építéshez szükséges anyagokat!

Feltételezem, hogy amikor a kertépítés elkezdődik, akkorra Ön már meggyőződött róla, hogy a választott szakember megbízható. A megbízható kertépítő beszerzési forrásai nagyon jó minőségűek, és általában nem drágábbak, mint amennyiért Ön is hozzájuthatna. Ezen kívül, a kertépítés munkáját végző szakember ezekre vállal garanciát.

Az internet világában szúrópróbaképpen néhány ilyen termék minőségéről vagy az áráról megbizonyosodni igen könnyű.

 

Kertépítés elejétől a végéig

Olcsóbb lesz a kertépítés, ha az elejétől a végéig, egyszerre épül meg!

Ez nem jelenti azt, hogy kettő vagy több fázisban nem lehet költséghatékonyan elvégezni a kertépítés munkafolyamatait, csak ha a szakembernek nem kell többször fel és levonulnia, akkor olcsóbb lesz a kertépítés.

 

Az kertépítés közvetett árcsökkentő tényezői

Mielőtt elkezdődik a kerttervezés és a kertépítés, elsők között gondoljuk azt át, hogy mennyi időt és pénzt kívánunk fordítani a kertünkre. Ezt vagy azt biztosan kelleni fog, de nem mindegy, hogy mennyit!

Ha számít a kertfenntartás költsége, akkor ezt is figyelembe kell venni a kerttervezés során.

 

Könnyen fenntartható kert

Olcsóbb lesz a kert, ha a kertfenntartás nem igényel szakembert és könnyen elvégezhető!

Általánosságban kijelenthető, hogy minél összetettebb a kert kialakítása, annál inkább fog több ráfordított időt és pénzt igényelni a kertfenntartás. Ha szeretné elkerülni ezt, ne építtessen ilyen kertet. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének szépséges és egyben könnyen fenntartható kerti megoldások. Vannak, és tényleg szépek.

 

Automata öntözőrendszer használata

Olcsóbb lesz a kert, ha öntözőrendszert használunk az öntözés elvégzésére!

A legtöbb pénzt és ráfordított időt az öntözőrendszer beépítése fogja megspórolni. Egyelőre nem ismert ennél hatékonyabb öntöző megoldás. Tört részét fogyasztja, mint bármely más locsolótömlős megoldás, és semmilyen felügyeletet nem igényel. Ilyen vízárak mellett, két év alatt visszahozza az árát az öntöző.

 

Tanácsok

 

Tételezett árajánlat

Csak részletesen tételezett árajánlatot fogadjon el!

A részletesen tételezett kertépítés árajánlat hiányában nem tudható, hogy mit fogunk ténylegesen kapni, és nem is lesz nyomon követhető, ha elégedetlenek vagyunk a kapott szolgáltatással.

Kellemetlen félreértéseket előzhet meg.

 

Ha Ön szeretne egy szép és olcsó kertet, akkor mi örömmel állunk a rendelkezésére.

További információ a Rólunk menüben.

AJÁNLATKÉRÉS