Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester
Öntözőrendszer, Kertépítés, Füvesítés, Öntöző az Esőmestertől - Esőmester

Lehet olcsó az öntözőrendszer

Szeretem a kertem
Mitől lehet olcsó az öntözőrendszer?
Az öntözőrendszer közvetlen árcsökkentő tényezői
Az öntözőrendszer közvetett árcsökkentő tényezői
Tanács

Szeretem a kertem

Amikor egy kert elkészül, akkor nagyon szép. Ahhoz, hogy egészséges, szép és ápolt maradjon a kert, szükséges lesz, hogy gondozzuk. A gondozás legfontosabb, de sajnos a legköltségesebb és legidőigényesebb eleme az öntözés. Az automata öntözőrendszer beépítése erre nyújt praktikus és hatékony megoldást.


Mitől lehet olcsó az öntözőrendszer?

Ez az oldal elsősorban azokkal a racionális tényezőkkel foglalkozik, amik olcsóbbá tehetik az öntözőrendszer telepítését. Ezeket, a tényezőket összegezve látható, hogy a költséghatékonyság témájával foglalkozunk.

Sajnos az öntözőrendszerek világára nem egészen igaz, hogy a minőség magas árat von maga után. A hobby kategóriában található olyan márka, amelynek minősége messze elmarad a profi kategóriától, pedig igen borsos az ára. De a professzionális kategóriában is nagy az ár szórása, nem a minőségkülönbség miatt, hanem a különböző márkák importőreinek árpolitikája miatt

Viszont vannak olyan beépíthető öntöző alkatrészek, amelyek minősége tényleg alacsony. Az ilyen termékek élettartama rövid, és nem igazán megbízhatóak.

A következőkben nem a minőség rovására történő költséghatékonysággal szeretnénk bemutatni, hogy mitől lehet olcsó az öntözőrendszer.

 

Az öntözőrendszer közvetlen árcsökkentő tényezői

Ha ezeket, az adatokat figyelembe veszi, könnyen lehet, hogy az öntözőrendszer 20% - 30% - kal olcsóbbá válhat.

 

Bízza szakemberre

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha az öntöző telepítését szakemberre bízza!

Egy felkészült szakember pontosan ismeri az öntözőrendszer alkatrészeit, és tudja, hogy mit és hol szerezzen be. Nem vezetik meg egykönnyen. Pontosan ismeri az öntözőrendszer telepítés lépéseit, és nem végez felesleges munkát.

A szakértelem és tapasztalat hiányában elhúzódó, minőségi szempontból kifogásolható alkatrészekből készült öntözőrendszer költségtöbblete, felülmúlhatja azt a költséget, amit a szakember profitként fog realizálni. Ezen felül pedig a kétszer telepített, vagy javításokra szoruló öntözőnél, nincs költségesebb öntöző.

Én sem szerelem a saját autómat, hanem szervizbe viszem. Nincs is baja.

 

Ingyenes felmérés és árajánlat

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha nem fizetünk a felmérésért és az árajánlatért!

Általánossá vált az öntözős szakmában, hogy az öntözőrendszer helyszíni felmérését és az árajánlat elkészítését a cégek ingyenesen végzik. Ha ezért pénzt akarnak kérni Öntől, akkor csak tudja – bármire is hivatkoznak -, hogy a következő öntöző telepítő megcsinálja majd ingyen.

Amikor egy tapasztalt szakember felméri az öntözőrendszer anyagszükségletét, akkor ne tévessze meg, ha nem fog órákig mérőszalaggal méricskélni, meg ilyesmi. Egyszerűen csak megnézi az adatokat, amire szüksége van, és utána összeállítja az árajánlatot. Ez nem bonyolultabb.

Azonban ismerek olyan kollégát is, akinek a „mutatványai” szerintem inkább a cirkuszba valóak. Nagyon szórakoztatóak, de ne tévesszen meg senkit. Egy átlagos öntözőrendszer felmérése 20 perc alatt elvégezhető.

 

Egyszerűsített öntözőrendszer tervezés

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha egyszerűsített öntöző tervezést kérünk!

Lehet tervrajzot készíteni, ha Ön egy jó tervrajzra, és nem egy jó öntözőre vágyik. A tervrajztól az öntözőrendszer nem lesz jobb, se másabb, mint tervrajz nélkül, csak drágább. A jó öntözőrendszer elkészítéséhez telepítési gyakorlatra van szükség, és nem tervrajzkészítési gyakorlatra.

Amikor a szakember felmérte a kertjét, akkor utána megtervezi hozzá az öntözőrendszert.

A tervezés és a tervrajzkészítés nem ugyanaz.

Természetesen, a fent leírtak nem igazak egy botanikus kert vagy egy golfpálya esetében.

Ott szükséges a tervrajz.

 

Komplett telepítés

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha a telepítését egyszerre, és nem több nekifutásra végezzük!

Előfordul, hogy - többnyire anyagi okoknál fogva – az öntözőrendszer telepítést manuális irányítással kérik, későbbi automatizálással. Ez az egyik legdrágább megoldás, mivel olyan alkatrészek kellenek hozzá, amelyek az automata öntözőrendszerhez nem. Így egyértelműen többletkiadás képződik. Ezen kívül, amikor automatizálni kell, akkor annak a munkának az elvégzése, új munkadíjjal jár.

 

Az öntözőrendszer közvetett árcsökkentő tényezői

Az alacsony műszaki tartalmú öntözőrendszer, egy sor problémát fog vonni maga után. Az alkatrészei gyakran meghibásodnak, vagy nem jól kezelhetőek. Bár az öntözőrendszer nagyobb része csak időleges nyomás alatt van, egyes részei állandó nyomás alatt vannak. Ha az öntözővíz szállító részek minősége rossz, akkor hatalmas a rizikófaktor.

Köbméterek százai tudnak elfolyni egy csőtöréskor, okozva ezzel további problémákat.

 

Ár-érték arány

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha jó minőségű és magas műszaki tartalma van!

Ha több ajánlatot is kért, akkor mindenképpen nézze meg a műszaki tartalmukat. Gyakran a legolcsóbb a legdrágább! Ne essünk abba a hibába, hogy alacsony műszaki tartalmú és rossz minőségű öntözőrendszert vásárolunk, mert rövid életű lesz. A magas műszaki tartalom és a rossz minőség nem szoktak kézen fogva járni, így könnyen kiszűrhető.

A jó ár-érték arány azt jelenti, hogy a pénzünkért megfelelő minőséget, vagy magasabb minőséget kapunk, mint az elvárható. Hosszú távon azok a cégek fognak túlélni, akik az elvárhatónál magasabb minőséget szolgáltatják.

 

Garancia

Olcsóbb lesz az öntözőrendszer, ha a telepítő cég garanciát vállal a munkájára.

Amikor garanciális probléma merül fel, akkor fog megmutatkozni az öntöző telepítő korrektsége.

Magyarországon általában a műszaki cikkekre 1 év a kötelező garanciavállalási idő.

Az öntözős szakmában eltérőek a vállalási idők, de a két év korrektnek minősül.

 

Tanácsok

Tételezett árajánlat

Csak részletesen tételezett árajánlatot fogadjon el!

A részletesen tételezett öntözőrendszer árajánlat hiányában nem tudható, hogy mit fogunk ténylegesen kapni, és nem is lesz nyomon követhető, ha elégedetlenek vagyunk a kapott szolgáltatással.

Kellemetlen félreértéseket előzhet meg.

 

Barkácsüzletek

Már több kerttulajdonossal is találkoztam, aki az „olcsó” öntözőrendszer egységcsomagok megvásárlásával mire az öntöző végére ért, sokkal többet fizetett, mint amennyit egy szakember kért volna. Ezen kívül csatatérré változtatta a kertjét.

 

Ha Ön szeretne egy jó és olcsó öntözőrendszert, akkor mi örömmel állunk rendelkezésére.

További információ a Rólunk menüben.

 

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket,
és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan mennyibe kerül.
  • Pontosan mi kell hozzá.
  • Pontosan meddig tart.

 

AJÁNLATKÉRÉS További információ az Akció menüben.

 

Bálint gazda

"Az Esőmester tudja, hogyan kell a vízzel takarékosan bánni!"

Bálint GazdaMinket választottak:

Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek
referenciáink

„Bevallom értek egy kicsit a témához, és jól utána is néztem. Műszaki tartalomban és ár-érték arányban verhetetlenek vagytok! Nagyon örülök, hogy rátok bíztam az öntöző telepítését, és sok sikert kívánok!
Ajánlani foglak Titeket!”

Drinóczi Csaba, Gyál


Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek
regerenciáink

„Szeretem a kertem, de sok problémát okozott.
Az öntöző hatására a kertem szebb, az időm több, a vízszámlám kevesebb lett! Nekem nagyon megérte.
Köszönöm.”

Széphegyi Szabolcs, Üröm


 Füvesítés, Kertépítés
regerenciáink

"Két éve csináltattam automata öntözőt a kertembe, mert a  munkám során sok időt vagyok távol otthonról. Azóta teljesen jól működik és levette a vállamról a napi 2-3 óra  terhet, amit addig a locsolgatással  töltöttem. Nemcsak, hogy nem nekem kell ezzel foglalkoznom, de sokkal egyenletesebben és  víztakarékosabban öntöz nálam. Amikor volt egy-két apróbb probléma hamar kijavították a szerelők."

N. Szabolcs, Győrújbarát


 Öntözőrendszer, Öntözőrendszerek
regerenciáink

"Tavalyelőtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk."

M. András, Agárd


 Füvesítés, Kertépítés
regerenciáink

"Szomszédjaink rendeltek öntözőrendszert az Esőmestertől ekkor bátorodtunk fel mi is a feleségemmel. Féltünk, hogy a már meglévő gyep megsérül, vagy tönkremegy, de a nagyon gondos előkészületeknek köszönhetően könnyen regenerálódott a fű az ásás, illetve a telepítés után. Nagyon kényelmes nyarunk volt, nem volt gondunk az öntözéssel és nyaralni is el tudtunk menni, nem kellett a szomszédoktól szívességet kérnünk."

G. József, Szolnok


Füvesítés, Kertépítés
regerenciáink

„Nagyon köszönöm a tökéletes precíz munkátokat. Kiválóan működik az öntözőrendszer és gyönyörű a kert is. További sok sikert kívánok...”

Gábor


Öntözőrendszer, Füvesítés, Kertépítés
regerenciáink

„Nekem a nyaralómba csináltak a srácok öntözőrendszert, közvetlen a kert építésénél. Amikor lemegyünk a fű zöld, és a kert ragyogó. A fűnyíráson kívül nincs más teendőm, mint a feleségemmel és a gyerekeimmel élvezni a szabadidőt. Pontos munkát végeztek, jó áron, és hibátlanul működik!”

Semsei Rudolf, Balatonakarattya


Füvesítés, Kertépítés
regerenciáink

„Sok problémát jelentett nekem és a páromnak, hogy a kertünk rendben legyen. Fiatalok vagyunk és dolgozunk, ezért a kertet lehetőleg csak élvezni szeretjük. Az öntözőberendezés időt spórol nekünk. Jó, hogy nem kell esténként öntöznünk.
Köszönöm!”

Németh András, Budapest


 Öntöző, öntözőrendszerek, kertépítés, Füvesítés, teraszhűtés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További részletekért kattinton: IDE.

  Kérjük fogadja el a cookie-k használatát!