automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítésÖntözőrendszer FELMÉRÉS

Értékelés:
(2 szavazat)
Öntözőrendszer FELMÉRÉS Öntözőrendszer FELMÉRÉS

Ahhoz, hogy pontos öntözőrendszer árajánlat készüljön, pontos helyszíni felmérésre van szükség. A felmérést végző kolléga ilyenkor jut azokhoz az adatokhoz, amelyekre elengedhetetlenül szükség van, hogy pontos árajánlatot tudjon adni.

A korrekt cégeknél éppen ezért díjmentes az öntözőrendszer felmérés és az árajánlatadás. Ezen kívül az árajánlatadás nem kötelezi Önt, mivel nem lehet előre árat mondani.

 

A felméréshez szükséges adatok a következők:

A vízforrás.

Ahonnan a vizet vesszük, hogy az öntözőrendszer működhessen.

Ez leggyakrabban a vezetékes víz, de működhet kútról és ciszternából is. Igen fontos adat a rendelkezésre álló vízmennyiség. Ez adja meg, hogy mennyire tagoljuk az öntözőt ( zónák ), és milyen öntözési módszereket alkalmazzunk.

A kert adottságai.

A kert tagoltsága és méretei, s domborzata, a növényzet és a fű elhelyezkedése és fajtája, a tereptárgyak elhelyezkedése a kertben aszerint, hogy mit lehet öntözni és mit nem, igazítják az öntözőrendszert a kerthez. Ezen kívül tényező lehet a talaj szerkezete is.

Ezek adatok adják meg, hogy a kert különböző részein, milyen öntözési típusokat alkalmazzunk.

A napos és árnyékos területek, valamint a szél.

Ezek is olyan befolyásoló tényezők, amit egy képzett kolléga figyelembe fog venni.

Több további szempont is létezik, ami beleesik valamelyik fent említett kategóriába, de a főbb adatokat ezek a szempontok alapján kapjuk.

 

Ne tévessze meg!

A pontos felmérést követően egy jól képzett öntözős szakember a gyakorlatából adódóan hamar felméri a kerthez szükséges automata öntözőrendszer anyagszükségletét.

Ez nem jelenti azt, hogy a kolléga majd mérőszalaggal, meg körzővel érkezik.

Ne tévessze meg, ha nem fog órákig ott lenni, és a tollán, mappáján kívül nincs nála más. Egy átlagos kert 20 perc alatt felmérhető.

Egy fiatal navigátortól, amikor megkérdezik, hogy hol a hajó, akkor előveszi a körzőjét, meg a ceruzáját, mér és méricskél, aztán rámutat. Egy tapasztalt navigátor pedig csak annyit mond: Erre járunk.

 

Hogyan válasszak öntözőrendszert?

1. Ár – érték arány alapján.

2. Műszaki tartalom alapján.

3. Az értékesítő, vagy kivitelező cég megítélése alapján.

Lásd: Öntözőrendszer ELŐNYEI

 

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket,
és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan mennyibe kerül.
  • Pontosan mi kell hozzá.
  • Pontosan meddig tart.

AJÁNLATKÉRÉS További információ az Akció menüben.

 

Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…


„Tavalyelőtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk.” M. András, Agárd