automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítés

Ajánlások

Ajánlások (14)

péntek, 07 december 2018 08:44

Zs. András ajánlása

Írta:

Köszönjük a szép kertet! Munkából hazajövet szembesültem azzal, hogy amit mi eddig csak gondnak hittünk, a ház ékkövévé vált. Imádjuk, a lehető legtöbb időt szeretnénk itt tölteni, mivel egy gyönyörű kis buborék. És ráadásul minden gondot levettek a vállunkról, mivel még az öntözéssel sem kell foglalkoznunk. Ja és good bye az összes vakondnak :-)

Zs. András

péntek, 07 december 2018 08:38

Szoldinger Éva ajánlása

Írta:

A kert nagyon szép, nagyon örülünk, hogy titeket választottunk. A brigád profi munkát végzett, ügyesek és gyorsak voltak a fiúk. Jó volt látni, hogy jó hangulatban mégis nagyon hatékonyan végezték a munkájukat!  További jó munkát, sok megrendelőt kívánok!

Nem volt számomra kérdés, hogy lesz a kertbe öntözőrendszerem! Krisztián és az Esőmesterek jól megépítették nekem és azóta is ők tartják karban. Nincs is vele semmi gondom!

Kökény Roland

csütörtök, 06 december 2018 12:01

Semsei Rudolf ajánlása

Írta:

Nekem a nyaralómba csináltak a srácok öntözőrendszert, közvetlen a kert építésénél. Amikor lemegyünk a fű zöld, és a kert ragyogó. A fűnyíráson kívül nincs más teendőm, mint a feleségemmel és a gyerekeimmel élvezni a szabadidőt. Pontos munkát végeztek, jó áron, és hibátlanul működik!

Semsei Rudolf, Balatonakarattya

csütörtök, 06 december 2018 09:49

Szinetár Dóra ajánlása

Írta:

„Én is az Esőmesterekre bíztam a kertem!”

Ha fontos Önnek a tudat, hogy jó döntést hozzon és fontos, hogy becsületes szakemberek építsék meg a kertjét vagy az öntözőrendszerét, akkor mindenképpen javaslom, hogy vegye fel az Esőmesterekkel a kapcsolatot! Örömmel ajánlom őket, mert az én kertem gyönyörű lett.

 Szinetár Dóra

csütörtök, 06 december 2018 09:48

Dévényi Tibi bácsi ajánlása

Írta:

"Ma ritkák az ilyen szakemberek."

Esőmesterek megköszönöm azt a remek munkájukat, hogy virágaim-a teraszom-kellő vizet kapjanak. Udvarias, gyors, precíz szakembereiknek gratulálok! Ma ritkák az ilyen szakemberek. 

Köszönettel  Dévényi Tibi bácsi

csütörtök, 06 december 2018 09:47

Drinóczi Csaba ajánlása

Írta:

„Bevallom értek egy kicsit a témához, és jól utána is néztem. Műszaki tartalomban és ár-érték arányban verhetetlenek vagytok! Nagyon örülök, hogy rátok bíztam az öntöző telepítését, és sok sikert kívánok!

Ajánlani foglak Titeket!”

Drinóczi Csaba, Gyál

csütörtök, 06 december 2018 09:47

Széphegyi Szabolcs ajánlása

Írta:

„Szeretem a kertem, de sok problémát okozott.

Az öntöző hatására a kertem szebb, az időm több, a vízszámlám kevesebb lett! Nekem nagyon megérte.
Köszönöm.”

Széphegyi Szabolcs, Üröm

csütörtök, 06 december 2018 09:47

N. Szabolcs ajánlása

Írta:

"Két éve csináltattam automata öntözőt a kertembe, mert a  munkám során sok időt vagyok távol otthonról. Azóta teljesen jól működik és levette a vállamról a napi 2-3 óra  terhet, amit addig a locsolgatással  töltöttem. Nemcsak, hogy nem nekem kell ezzel foglalkoznom, de sokkal egyenletesebben és  víztakarékosabban öntöz nálam. Amikor volt egy-két apróbb probléma hamar kijavították a szerelők."


N. Szabolcs, Győrújbarát

csütörtök, 06 december 2018 09:47

M. András ajánlása

Írta:

"Tavalyelőtt tavasszal telepíttettünk automata öntözőrendszert a kertünkbe. Érdemes volt! A kert egész nyáron úgy volt gyönyörű, hogy nem kellett naponta, vagy kétnaponta esténként másfél órát locsolással töltenünk. Több idő jut így a családra és vendégeket is büszkén hívhattunk."


M. András, Agárd