Akiknek nem javasoljuk az automata öntözőrendszert!

Furcsa, hogy öntözőrendszer szerelőként hogyan merülhet fel bennem ez a gondolat?

Talán úgy, hogy megfelelő tapasztalatom alakult ki az elmúlt 19 évben az által, hogy képes voltam megfigyelni a piacomat. A piacom megfigyelése mellett pedig képes voltam megfelelő és etikus mérlegelésre akkor, amikor úgy láttam, hogy nem biztos, hogy használ, ha eladok egy öntözőrendszert. Nos, nem arról volt szó, hogy könyörögni kellett nekem, hogy legyek szíves eladni és letelepíteni, hanem arról, ha fenn állt a dilemma, akkor a megfelelő irányba tudjam elbillenteni az ügyet.

Csak egy kis történet:
Egy esténként ráérős és locsolni szerető bácsika, aki örömét leli a kertje minden kis részletébe nem biztos, hogy örülne hosszútávon, ha ettől megfosztaná a nénike, aki valójában neki szeretne jobbat, de valahogy mégsem boldog senki.  Biztos vagyok benne, hogy nem hibáztam akkor, amikor arra tereltem az ügyet, hogy nézzenek rá a valódi miértekre!

Talán cégvezetőként nem a legjobb döntést hoztam, hogy nem tettem adtam el egy tálcán kínált öntözőrendszert, ami tényleg nagyon könnyű ügy lett volna, de ez csak a látszat. Azt is megfigyeltem ugyanis, hogy a jó döntéseimet általában jó körülmények is kísérik. Egy helyesen el nem adott öntözőrendszer két másik, helyesen eladott öntözőrendszert szül maga után, aminek tényleg őszintén tudok örülni.

Természetesen az ilyen és hasonló esetek csak nagyon ritkák! Általában az ügyfeleink jól megfogalmazott érvekkel és erős elhatározottsággal keresnek meg bennünket. Az is megfigyelhető, hogy a modern életvitel kívánja meg legtöbbször, hogy a kertben legyen automata öntözőrendszer!

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan meddig tart
  • Pontosan mi kell hozzá
  • Pontosan mennyibe kerül

 

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…