Kerttervezéssel költséghatékonyabb

Kerttervezéssel költséghatékonyabb

A kertépítészeti terv egyik célja az, hogy elkerülje vele a feleslegesen költséges és időt pazarló, átgondolatlan munkafolyamatokat. Csak gondolja végig, hogy milyen anyagmennyiségek mozognak a kertépítés során, amelyek darabszáma vagy köbmétere jelentős pénzbe kerülnek! Ugye egyetért velem, hogy a legmegfelelőbb az, ha ezek stimmelnek a valós igényekkel! A kerttervezés pontos kalakulációkat is megad a megrendelő és a kertépítő számára!

A helyszíni tapasztalatgyűjtést, a szaktanácsadást és a megfontolt tervezést nagyon meg fogja hálálni a végeredmény! De a tulajdonosa is, amikor a növényélettani elvek érvényesülése mellett a térviszony is kitűnő, valamint a kerti építmények is a helyükön vannak és nincs semmi szükség arra, hogy a későbbiekben esetlegesen kisebb vagy drasztikus átalakításra kerüljön sor.

Mindezek mellett fenntartom továbbra is azt, hogy a szakmai kihívást nem jelentő kertépítés esetében a munka tervezői része elhagyható. Néhány köbméter termőföld elterítése, a locsolóberendezés kiépítését követő gyepszőnyeg terítés és a szélekbe ültetett tuják esetében egy gyakorlott kertépítő pontos adatokat tud felvonultatni az ajánlatában, valamint minden bizonnyal át tudja adni verbálisan is az elképzelését, vagy akár egy egyszerűbb skiccen rajzolva.

A weboldalunkon az általános költséghatékonyságnak sok figyelmet szenteltünk, amit a menü használatával könnyen megtalálhat. Folyamatosan készítünk és töltünk fel infot ezzel kapcsolatban. Néhány konkrét munkánk árajánlat bemutatásából még az is kiderül, hogy mennyi volt a munka ára.

 Kertjeinket a Bokréta Garden kerttervező stúdió tervezi!

Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…