Öntözőrendszer AKCIÓ

Miért jó most ajánlatot kérni?

Az időben ajánlatkérőket az öntözőrendszer teljes költségéből (anyag+munkadíj) most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

Az akciónk 2024. május 31.-ig érvényes! 

A felmérést, tervezést és ajánlatkészítést az akciós dátum előtt is elvégezzük! Sőt, megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy a gördülékeny ügymenet és benaptárazás végett kéjen időpontot mielőbb!

Az akció csak a kivitelező partnereink által leadott *komplett öntözőrendszer telepítési ajánlatra vonatkozik! Az akció nem vonatkozik az öntözőrendszer javítás, – átalakítás, – bővítés szolgáltatásokhoz szükséges alkatrészekre és munkadíjra, valamint a webshopon rendelt öntözéstechnikai alkatrészekre!

*Komplett öntözőrendszer: Olyan automata öntözőrendszer, ami a főbb öntözéstechnikai alkatrészeket egyben tartalmazza! Ezek az alkatrészek a vezérlő automatika, érzékelő(k), szelep(ek), szórófej(ek), csőhálózat, alapvető idomok és szerelvények.

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan meddig tart
  • Pontosan mi kell hozzá
  • Pontosan mennyibe kerül

Ilyen magas (valódi 20%) kedvezmény mellett felmerülhet a kétely, hogy az öntözőrendszer alkatrészek esetleg a gagyi kategóriából kerülnek ki. Ezért ebben az esetben kérem, hogy nézze meg az általunk felhasznált alkatrészek minőségi bizonylatát digitalizált formában.

Sajnos a minőségben való kételkedésnek megvan az alapja, mivel mi magunk is több olyan „öntözőrendszerrel” találkozunk évente, amelyek csak teljes átépítéssel hozhatóak rendbe. Azonban ezek közös nevezőjeként azt találtuk, hogy magas áron lettek értékesítve, nem pedig magas kedvezménnyel!

Tudom, hogy ez furcsa, de igaz!

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…