Automata öntözőrendszer? Az előrelátás képessége!

Ha a jövőnk eléréséhez szükséges legfontosabb dolgokat szeretnénk felsorolni, akkor – személytől függően ugyan – ezek valamelyike szinte biztos, hogy benne lesz. Pénzünk! Időnk! Energiánk!

Akkor most lássuk (minden túlzás nélkül), hogy mibe fektet az, aki öntözőrendszert telepít a kertjébe!

A mai professzionális öntözőrendszerek évtizedek óta fejlesztett, tökéletesített, a kornak megfelelő módon kivitelezett berendezések. Folyamatos öntözés mellett egy kert vízfogyasztása ezért az öntözőrendszerrel minimalizálható leginkább! Sokszor leírtam már, hogy töredékét fogyasztja, mint bármelyik más locsolócsöves megoldás, beleértve ebbe a manuális öntözőrendszereket és a bólogató öntözőfejeket is. Víztakarékosságát tovább növeli az, hogy alternatív, illetve természetes vízforrásokra is ráköthető. Tehát az öntözővízre költött pénz az öntözőrendszer működtetésével minimalizálható leginkább a kertben.

Időnk! Nos, nem nehéz éreztetni a különbséget, hogy mennyi időt takarít meg vele az ember, ha automatán, vagy ha saját jelenlétével, kézzel öntöz. Van, akinek van erre ideje és még szereti is. Én ezt teljesen megértem! Egy másik cikkemben meg is írtam, hogy kinek nem való az öntözőrendszer! Jelen korunkban sajnos olyan időket élünk, amikor az időnk és a szabadidőnk nagyon felértékelődött, és megélhetési vagy más okokból nagy szükségünk van rá. Ezért a legtöbb ember nem engedheti meg magának, hogy a kertjét maga öntözze. Az automata öntözőrendszer ugyanakkor elvégzi a munkát precízen akkor is, ha tartósan nem vagyunk otthon, mondjuk, mert nyaralunk.

Bizony nem mindenkinek van kedve ahhoz, (még ha az ideje „engedné” is) hogy amikor a munkából hazaér, még a fárasztó locsolást is elvégezze. Az öntözőrendszer ebből a megfontolásból is leveszi a vállunkról a terhet.

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan meddig tart
  • Pontosan mi kell hozzá
  • Pontosan mennyibe kerül

 

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…