Az öntözőberendezés márkák

Elég sokféle öntözőberendezés márka képviselteti hazánkban magát és egy márkán belül is igen széles a paletta! Ez általában nem segíti elő, hogy a laikus felhasználó nagy magabiztossággal válasszon ki egyet, amiről azt hiheti, hogy jó, vagy a legjobb. Tulajdonképpen pedig mindösszesen csak két csoportra lehet szétbontani ezeket a márkákat.

A professzionális és a hobbi kategóriára. Ezek közül is a jóval nagyobb többségben a professzionális öntözőberendezések családja van nagy szerencsére, hiszen így jóval könnyebb kiválasztani egy jó márkát. Alapvetően az ár nem ad valódi támpontot, mert a hobbi kategóriából összevásárolt termékek is tudnak ugyanannyiba kerülni, mint a profi. Ha általánosságban szeretnénk egy közös nevezőt találni a profi öntözőrendszerek között, akkor azt mondhatnánk, hogy minden, ami az USA-ból jön, az jó. Nem azért mert amerikai, hanem egyszerűen csak azért, mert itt fejlesztették ki és itt volt rá elég nagy kereslet is ahhoz, hogy több jó márka is kifejlődjön.

A hobbi rendszereket inkább hívnám locsolórendszernek, mint öntözőberendezésnek. Ezeket jellemzően nagy áruházláncokban találjuk a polcokon, ahol mi magunk „összevásárolva” állíthatjuk össze a kertünkbe a „legjobbat.” A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy ez nem mindig sikerül – de tovább is megyek -, és nem mindig a legolcsóbban.

A javaslatom az, hogy találjon egy korrekt öntözőrendszer telepítőt, akinek a munkái után jó híre van, és bízza rá a dolgot! Majd ő megmondja, hogy Hunter, Rain Bird vagy Toro nála a favorit…

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat!

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan meddig tart
  • Pontosan mi kell hozzá
  • Pontosan mennyibe kerül

 

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…