Beltéri vezérlők

Pocekt Star

 Pocket Star

Beltéri használatra ajánljuk a kisméretű tetszetős 2, 4, 6 zónás Pocket Star-t.

Ez a készülék az Orbit professzionális vezérlő családjának a „legkisebb” tagja. Ennek ellenére programozhatósága és kezelhetősége szinte egyedülálló kategóriájában. Otthon a karosszékben is beprogramozható percek alatt.
Rendelkezik minden olyan funkcióval, mely egy családi ház, nyaraló, illetve telek kertjének öntözési feladatainak megbízható megoldásához szükséges. Nagyméretű kijelzőjén minden olyan információt megtalál, ami tájékoztatja az éppen aktuális beállításokról, -működésről.

 

 

Dial StarDial Star

Az Orbit vezérlő család legnépszerűbb tagja. Megbízható, áttekinthető, tartós.

Népszerűségét kiváló formatervezésének, könnyű szerelhetőségének és kedvező árának is köszönheti. 4, 6, 9, 12 zónás kivitelben készül, kül- és beltéri használatra egyaránt. Kulccsal zárható, jó szigetelésű kültéri doboza minden időjárási körülmény között helytáll. Beltéri kivitele is por- és cseppmentes dobozzal készül.

 

Super DialSuper Dial

Az Orbit vezérlő család legújabb zászlós hajója. Megbízható, áttekinthető, tartós.

A SUPER DIAL vezérlő családot az Orbit a Dial Star utódjaként szánta. Népszerűségét kiváló formatervezésének, könnyű szerelhetőségének és kedvező árának is köszönheti.

4, 6, 9, 12 zónás kivitelben készül, kül- és beltéri használatra egyaránt. Kulccsal zárható, jó szigetelésű kültéri doboza minden időjárási körülmény között helytáll.

 

RPS 46RPS 46

K-Rain RPS46 beltéri öntözésvezérlő 4 és 6 zónás kivitelben

-4 teljesen különálló program
-programonként 4 indítás, összesen 16 startidő lehetőség naponta
-öntözési idő 1 perc és 12 óra 59 perc között
-mindennapos öntözés, öntözés adott napokra
-páros-és páratlan napokon öntözés
-időszakos öntözés megadásának lehetősége
-mesterszelep és szivattyúindító-relé működtetés

 

STS ÉrintőképernyősSTS Érintőképernyős

Különleges ajánlatunk a 6 és 12 zónás STS érintőképernyős öntözést irányító automatika.

Öntözési flexibilitás és kényelem, ezt jelenti Önnek az Orbit STS vezérlő.
Az ORBIT gyár fejlesztőmérnökei ötvözték az érintőképernyő segítségével történő egyszerű és könnyű beállíthatóságot a legmodernebb digitális program funkciókkal, ezzel elérve a széleskörűen variálható programozást.

ST-2RF TávezéreltST-2RF Távvezérelt

Különleges ajánlatunk az akár 100 m-es hatótávolságú 6 és 12 zónás ST-2RF távvezérelhető öntözést irányító automatika.

Öntözési flexibilitás és kényelem, ezt jelenti Önnek az Orbit ST-2RF vezérlő.
Ez a távvezérléssel ellátott készülék tökéletes megoldás olyan helyeken, hol a vezérlő telepítése távolra esik az üzemeltetőjétől (pl.: kerti kisház, kazánház, kukatároló, külső garázs, stb.), illetve a kereskedelmi egységek (bevásárló központok, raktárak, benzinkutak stb.) infrastrukturális adottsága nem engedélyezi az üzemeltetők helyén telepíteni az öntözőrendszer vezérlését szolgáló készüléket, illetve csak egyszerűen kényelmi szempontok alapján választva.