Mágnes szelepek

Jar Top

Jar Top

Folyamatos, napi igénybevételre tervezett, tartós anyagokból készült, megbízható mágnesszelepek. Kertek és parkok minden öntözési feladatának megoldására alkalmasak. 1″ BSP belső és külső menettel készülnek. A Jar Top lecsavarható fedelű modell viszonylag kis mérete és könnyű szerelhetősége optimális helykihasználást biztosít. 1 – 10 bar nyomás között biztonságosan működnek.
Vízáteresztő képessége 1 – 9 m3 / óra között. A biztonságos működésről öntisztuló gumimembrán gondoskodik. Behúzó mágnese (szolenoid) 24V / 0.19 Amper teljesítményű. Mindkét szelep rendelkezik kézi nyitási és zárási képességgel. A beépített membrán anyagának minősége sok ezer nyitást és zárást tesz lehetővé. A nylon ház nagy szilárdságú és az UV sugarak ellen is védett.

 

 

 

 

 

 

MágnesszelepekMágnesszelepek

Folyamatos, napi igénybevételre tervezett, tartós anyagokból készült, megbízható mágnesszelepek. Kertek és parkok minden öntözési feladatának megoldására alkalmasak. ¾”, 1”-os BSP belső menettel készülnek. A 200-as széria csavarokkal rögzített kialakítású. Viszonylag kis mérete és könnyű szerelhetősége optimális helykihasználást biztosít. Ez a modell rendelkezik átfolyás-szabályzó változattal is. 1-10 bar nyomás között biztonságosan működnek. Vízáteresztő képessége típustól függően 1 – 9 m3 / óra között változtatható.

Behúzó mágnese (szolenoid) 24V / 0.19 A teljesítményű. Minden szelep rendelkezik kézi nyitási és zárási képességgel. A beépített membrán anyagának minősége sok ezer nyitást és zárást tesz lehetővé. A PVC ház nagy szilárdságú és az UV sugarak ellen is védett.

 

 

 

 

 

Pro Series 100Pro Series 100

A ProSeries 100-as mágnesszelep magában hordozza mindazt a technikai fejlesztést, ami a jelenkor egyik legmegbízhatóbb dugattyús szelepévé teszi a piacon. Különleges kialakítása miatt tökéletes megoldást nyújt, mikor szilárd szennyeződéses /homokos víz mellett kell megoldanunk a biztonságos nyitást-zárást. A döntött dugattyúház kialakítás révén szinte semmilyen súrlódási és nyomásveszteségi tényezővel nem kell számolnunk. Belső kialakítása lehetővé teszi, hogy a szelepházban lerakódott szilárd szennyeződés/homok magától tisztuljon „self-cleaning system”. Egy 50 mesh sűrűségű acélszűrő van beépítve a dugattyú testbe ezzel elkerülve annak koszolódását/eltömődését. Természetesen lehetőség van a szelep kézzel történő nyitására és zárására, valamint az egyenletesen történő átfolyás-szabályzásra is. Alacsony értékű nyomás-tartományokban is megbízhatóan dolgozik.