Spray Szórófej

RPS-SPRAYRPS-SPRAY

Kisebb területek, zöld sávok, szigetek egyszerű és praktikus esőztető eszköze. Mozgó alkatrészt nem tartalmaz, kivéve a szórófej kiemelkedő belső részét, ezáltal használat közbeni kopás nem számottevő. Szerelése 1/2”-os belső menete révén más márkájú hasonló szórófejekkel csereszabatossá teszi.

 

 

 

 

 

 

 

K-SPRAYK-SPRAY

A K-Rain állítható és fix szórásképű fúvókái különböző esőztetési sugarakkal 1.5 és 5.1 m között minden öntözési feladatot megoldanak. A spray ház négy különféle méretben készül 7.5 – 30 cm kiemelkedési magasságig. A kert növényeinek növekedése ezáltal nem lesz akadálya a szakszerű automata öntözésnek évek múltával sem.

 

 

 

 

 

 

 

PRO-SPRO-S

A K-Rain állítható szórásképű fúvókái különböző esőztetési sugarakkal 2.4 és 4.5 m között minden öntözési feladatot megoldanak. A spray ház négy méretben készül 5, 7.5, 10, 15 és 30 cm kiemelkedési magassággal. Robusztus kialakítása révén minden beépítési elképzelésnek meg tud felelni.

 

 

 

 

 

 

 

Hard Top SprayHard Top Spray

Ezek a modellek a fém zárófejről kapták a nevüket, amely a szilárdságot és a terheléssel járó igénybevételt hivatott kivédeni. Nagy teherbíróképessége miatt különösen ajánlható autóbehajtók, autóutak melletti telepítés esetén, ill. olyan helyekre, ahol járműforgalom is előfordulhat.