ÖNTÖZŐRENDSZER BOLT BUDAPEST

A Kertészellátó Kft.-vel közösen megnyitottuk Budapesten a XVI. kerületben az öntözőrendszer boltunkat, ahol nem csak a vezető öntözéstechnikai márkák alkatrészeinek nagy választéka található, hanem széles kertészeti termékpalettával is állunk rendelkezésre!

Kis- és nagykereskedésként egyaránt működünk, így a kerttulajdonosok mellett a viszonteladókat egyedi kedvezményekkel várjuk. Miután a webáruházunk jelentős forgalmat bonyolít a környéken, így elengedhetettlenné vált, hogy a kerületben biztosítsunk egy webshop átvételi pontot. Üzletünk országos kivitelezői partnerhálózata áll a kertépítés előtt állók rendelkezésére!

1162 Budapest, Menyhért utca 27. (Árpádföld, Menyhért utca – Állás utca sarok)

Az M0-ás csömöri lehajtójától autóval 5 percre vagyunk!

Nyitvatartás: hétfőtől – péntekig 08:00 – 16:00 – ig.

+36 20 334 7943 uzlet@ontozouzlet.hu

Öntözéstechnikai alkatrészek

Öntözőrendszer bolt - Öntözéstechnikai alkatrészek

A kiforrott szakmai tudás és a két évtizedes gyakorlat tapasztalatával alakítottuk ki palettánkat, az ismert vezető öntözéstechnikai márkák közül. Így elsősorban a piacvezető Hunter, a Rain Bird és a Toro alkatrészeit tartjuk, hiszen ezen gyártók termékeiből készül hazánban az automata öntözőrendszerek elsöprő többsége. A kis- és nagykereskedelemben is egyaránt ezek a márkák után van a legnagyobb kereslet.

A teljesség igénye nélkül ezek az öntözési termékkörök találhatók meg:

– Vezérlő automatikák

– Esőérzékelők

– Mágnesszelepek

– Szórófejek, fúvókák és mikroszórók

– Idomok, fittingek, elektromos alkatrészek

– Szűrők, csapok, nyomáscsökkentők

– KPE és LPE csövek, csepegtető csövek

– Szivattyús – és vízgépészeti termékek

Kertészeti eszközök

A kerti munkát könyebbé és praktikussá tevő minőségi termékek széles választékával várjuk a kertészkedni szerető közönséget és a kertfenntartást profi módon végző szakembereket. Néhány termékkör, amivel biztosan nem fogunk csalódást okozni:

– Fű- és lombgyűjtők

– Műanyag bevonatú és természetes kötözők

– Műanyag és természetes nád virágtámaszok

– Belátásgátló és takarófóliák

– Virághagyma tartó edények

– Kerti csobogók

– Kerti tó ápoló szerek, haleleségek, keringető szivattyúk

– Medence ápoló szerek

– Rovar- és kisállatriasztók

– Locsolótömlők, locsolókocsik, locsolópisztolyok és csatlakozók

– Öntözőkannák és szobai permetezők

Gyep- és növényápolási szerek

Ismerve a hazai piac igényeit a professzionális öntözés mellett nagy hangsúlyt fektettünk a házi és díszkertekben jelen lévő gyep fenntartásához szükséges termékekre és eszközökre! A profi kertfenntartók és a hobbi kerttulajdonosok magas minőségű gyepműtrágyáit egyaránt tartjuk más növényápolási szerek mellett.

– Gyepműtrágyák és

– Növényápoló szerek

– Műtrágya kijuttató eszközök

– Profi kategóriás fűmagok

Kertépítési anyagok

Öntöző bolt - kertépítési anyagok

Kertészeti szaküzletként alapvetően a saját kivitelező partnerhálózatunk kertépítési munkáinak a szükséges kiegészítőire szakosodtunk. Tapasztalataink alapján más kertépítők is ezeket az alapvető minőségi alapanyagokat használják, ezért várjuk szeretettel a és természetesen viszonteladói kedvezményekkel a környékbeli kertépítőket is. Igyekeztünk a magas minőségű és az évtizedes gyakorlatunkban jól bevált termékeket összeválogatni.

Áltanos kertépítési termékek:

– Geotextil és rögzítő tüske

– Vakondháló és rögzítő tüske

– Gyep- és ágyásszegályek több méretben

– Gyökércsapda

– Kertészeti védőkesztyűk

– Fenyőkéreg több méretben 80l-es zsákban

– ICL fűmagok és gyepműtrágyák

– Kéziszerszámok

Szakmai segítség

Öntözőrendszer szaküzlet

Sudár Tamás üzletvezető a hazai öntözéstechnika alapembere és kulcsfigurája, két évtizeden is túlmutató tervezői és műszaki tapasztalatával vár szeretettel immáron a saját üzletében akár viszonteladói, akár végfelhasználói igénnyel érkezel.

Mi, az Esőmester is ebben az öntözőrendszer boltban vásárolunk és ahogyan húsz éve folyamatosan, ezen túl is rengeteg segítséget kapunk Tamástól! Eredményeinket, sikereinket részben neki is tulajdonítjuk!