Tévhitek az öntözőrendszerről

Tévhit az, hogy nagyon drága!

Igaz, hogy a vezető öntözőrendszer márkák között nagy árkülönbség van Magyarországon. Azt, hogy drágának tartják, ennek köszönheti, és annak, hogy a hanyagul elkészített öntözők rendbehozatala aránytalanul sokba kerül. Egy jól kiválasztott márka és telepítő által készített öntözőrendszer nem drága! Gazdaságossága, hatékonysága miatt pedig rövid távú befektetés.

Tévhit az, hogy sok vizet fogyaszt!

Azokon a helyeken, ahol csak néha, vagy egyáltalán nem öntöznek, a vízfogyasztás természetesen megnő, ha öntözőrendszert telepítenek.
Ha az öntözőrendszer korszerű és jól van megtervezve és megépítve, akkor töredékét fogyasztja bármely ismert öntözési megoldásnál!

Tévhit az, hogy nem telepíthető utólag kész kertbe!

Telepíthető, és telepítünk is. A környezet figyelembevételével nem jelent problémát az, hogy a meglévő kerthez igazodva és tervezve készüljön el az öntözőrendszer. Gyakorlattal és egy csipet szakmaszeretettel, szinte nyomok nélkül elvégezhető a telepítés.

Tévhit az, hogy nem lehet télen telepíteni!

Lehet, és szoktunk is. De csak akkor, amikor a talajfelszín nem fagyos. Természetesen az öntözőrendszer beüzemelése ilyenkor utólag történik.

Tévhit az, hogy könnyen meghibásodik!

A meghibásodások leggyakrabban két dologra vezethetők vissza. A hanyag vagy szakértelem nélküli telepítésre, vagy a hanyag és
szakértelem nélküli téliesítésre, ami fagyási károkhoz vezet. A lelkiismeretes szakember megválasztásával mindkét probléma megelőzhető.

Kérje INGYENES helyszíni felmérésünket, és KÖTELEZETTSÉGMENTES árajánlatunkat! Té

Mit fog ebből megtudni?

  • Pontosan meddig tart
  • Pontosan mi kell hozzá
  • Pontosan mennyibe kerül

 Pontosan, garanciával, szakmaszeretettel…