A K-Rain automata öntözőrendszer szabadalmai

A K-Rain fogalom az öntözéstechnikai iparágban és a szórófejek gyártásában a második helyen van a világon. Azonban amiben első a világ automata öntözőrendszer gyártásban az a szabadalom, amelyből a legtöbb fűződik ehhez a névhez.

Véleményem szerint ezért a leginnovatívabb cége az automata öntözőrendszer gyártásnak, ami alapján az is kijelenthető, hogy a saját fejlesztései az élen járnak és kiemelkednek a többi gyártó közül. A K-Rain öntözéstechnika importőre a Mineralholding Kft. a hazai forgalmazásban is nagy múlttal rendelkezik, hiszen 2014-ben már 10 éve aktív szereplője a piacnak. A K-Rain márka tehát egy jó választás mindenkinek, aki olyan automata öntözőrendszert szeretne, amely a kor legmagasabb szintű elvárásainak is megfelel, miközben a tartósságra és a megbízhatóságra van tervezve. Nincs olyan kert vagy ipari létesítmény, esetleg sportpálya, amely a K-Rain termékeivel ne lenne teljes mértékig és kiemelkedő módon megoldható. A minőséget a Mineralholding Kft. szavatolja!

Hazánkban e márka elsősorban a házi kertek és a parkok öntözésében jeleskedik. Ebben a szektorban egyébként is a legnagyobb felvétele az automata öntözőrendszer piacának, de ez az a szektor is, ahol a legnagyobb megbízhatóság érvényesül. Továbbá a legtöbb automata öntözőrendszer telepítőt is ebben a szegmensben találjuk. Egy-két cég kivételével hazánkban csak úgy lehet fennmaradni, ha a magán szektor igényeit is kielégítjük, mivel a közületi megbízásokból még egyelőre nincs akkora igény és megbízás, ami képes lenne teljes egészében egy öntözéstechnikai céget eltartani. Nem igazán hiszem tehát, hogy akár a magán vagy akár a közületi szektor igényeit kielégítő cégek közül lenne bárki is, aki ne ismerné a K-Rain termékeit vagy ne találkozott volna már ilyen márkájú automata öntözőrendszerrel.