Tavasszal indul az öntözőrendszer telepítés!

Kétségtelenül a tavasz a kertépítés és minden egyéb más kerti munka elvégzésének a szezonja és ilyenkor találjuk a legnagyobb lelkesedést is a kerttulajdonosok részéről, hogy a kertjükkel foglalkozzanak. Mindannyiunk nagy örömére ezért az öntözőrendszer is a figyelem központjába kerül és a megrendelések sűrűsége is ilyenkor a legmagasabb.

Egyrészt mindez nagy öröm, azonban a legjobb az lenne, ha az évben megoszlanának a munkák és ez által sokkal kisebb lenne ez a hullámzó randomitás. Mindenesetre felkészülve várunk minden tavaszt, hogy az öntözőrendszer kiépítés zavartalanul és gyorsan tudjon megtörténni a megrendelőink örömére. A csak az öntözőrendszerek telepítésével foglalkozók körében természetesen a hosszú (ma már csak mindösszesen jó, ha két hónap, de mégis egy örökkévalóságnak tűnő) tél után a hirtelen tavaszi hajrá megváltás mind a forgalom szempontjából, mind pedig a kreálás és a munka örömének szempontjából. Ha itt a tavasz, akkor indul az öntözőrendszer telepítés is!

Bár én egyéb kertépítési munkákat is vállalok, mint például gyepszőnyegezés, növényültetés, földmunkák és komplett kertépítés, mégis nagyon várom azt is, hogy néhány öntözőrendszer kiépítése is bele kerüljön a pakliba. Nagyon szeretek öntözőrendszert telepíteni és tudok is! Lassan két évtizede már annak, hogy az első öntözőrendszer összeszerelésén részt vettem. Ez akkor olyan volt, mint ma az űrtechnika, vagy nem is tudom… Már akkor tudtam, hogy én ezt nagyon szeretem csinálni és nem is bántam meg, hogy így döntöttem! Mára már sok száz öntözőberendezést letelepítettem merem magamról állítani, hogy jól értek ehhez a szakmához. Igaz, hogy a mai napig tanulok még róla valamit, ha összehoz a sors más öreg rókákkal a szakmából. Azért is tanulható folyamatosan ez a szakma, mert az öntözőrendszer professzionális elsajátításához bizony nem csak egy, hanem jó pár szakma ismeretein keresztül vezet az út. A lényeget viszont ebben találom: A szakmai ismeretemhez mérten a legjobbat adni mindig korrektül és becsületes ember módjára. Így hát nem is ér el a gond!