automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítés

6 zónás öntözésvezérlő

Szűrők

Szűrők

Webshop termékkereső
41 722 HUF bruttó egységár

TORO DDC-6 beltéri 6 zónás vezérlő

74 003 HUF bruttó egységár

TORO DDC-6 körös kültéri vezérlő

188 801 HUF bruttó egységár

FLIWER SENSE&WATER WIFI Szett

188 801 HUF bruttó egységár

FLIWER SENSE&WATER WIFI Szett II.

54 762 HUF bruttó egységár

FLIWER VEZÉRLŐ 6 ZÓNÁS 24V AC

54 762 HUF bruttó egységár

FLIWER VEZÉRLŐ 6 ZÓNÁS 9V DC

Találatok: 1 - 21 / 25

6 zónás öntözésvezérlő

Az öntözésvezérlő leggyakrabban nem más, mint egy egyszerű LCD panel. Az okos – vagy intelligens vezérlők családjában van olyan, melynek külső kijelzője sincsen, hanem minden információ a vele összeköttetésben lévő okoseszközről olvasható le, valamint csak azon keresztül programozható.

A 6 zónás öntözőrendszer vezérlő vagy más néven vezérlő automatika mindösszesen annyit jelent, hogy maximum hat egymástól független öntözési zónát képes irányítani és összehangolni. Önmagában véve mást nem is takar ebben a minőségében, azonban a kialakítását tekintve már igen sokféle lehet. Lehet beltéri vagy kültéri kivitelű, lehet elemes vagy hálózati feszültségről megtáplálható, és lehet távirányítóval ellátott vagy akár wifis kapcsolódással a telefonunkról, vagy más okoseszközről is irányítható.

Olyan is lehet, amire tudunk és olyan is, amire nem tudunk esőérzékelőt rákötni, de van olyan is, amelyikre ez nem is szükséges ahhoz, hogy az időjárással minimális módon is összehangoltságban legyen, mivel a meteorológiai állomásokról és műholdakról szerzi a pillanatnyi időjárási adatokat és ennek alapján végzi el az öntözéssel kapcsolatos optimális számításait.

És lehet a felsorolt minőségek összetett kombinációja is.

Beltéri 6 zónás öntözésvezérlő

A 6 zóna működtetésére alkalmas beltéri kivitelben felhasználható öntözőrendszer vezérlő automatika, tehát nem viseli el a külső környezeti terhelést, mint napsugárzás és hő, valamint a csapadék közvetlen érintkezését. Kialakítását és tudását tekintve a fentebb felsoroltak bármelyikével rendelkezhet.

Kültéri 6 zónás öntözésvezérlő

A 6 zóna működtetésére alkalmas kültéri kivitelben felhasználható öntözőrendszer vezérlő automatika, amely úgy lett kialakítva, hogy a külső környezeti terhelésnek ellenálljon! Kialakítását és tudását tekintve a fentebb felsoroltak bármelyikével rendelkezhet.

Elemes 6 zónás öntözésvezérlő

A 6 zóna működtetésére alkalmas, nem hálózati megtáplálással, hanem elemmel vagy elemekkel működő bármilyen kivitelű és tudású öntözőrendszer vezérlő automatika. Fontos megjegyezni, hogy ebben a termékkörben műgyantával kiöntött IP68-as védettségű, akár víz alá is telepíthető vezérlő egységek is vannak.

Okos 6 zónás öntözésvezérlő

Wifis vagy bluetooth-os összeköttetésű okos- vagy intelligens öntözővezérlők családjában is vannak természetesen 6 különböző zóna működtetésére alkalmas modellek. A fent felsorolt kivitel bármelyikében választható kvalitásokkal, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy az időjárási és technikai környezetnek egyaránt megfeleljenek.