automata öntözőrendszerek, kerttervezés, kertépítés

WIFI-s vezérlők

Szűrők

Szűrők

Webshop termékkereső
Találatok: 1 - 21 / 23

WIFI öntöző vezérlők: okostelefonról is irányítható

Bármilyen okos eszközről bárhonnan elérhető és kezelhető öntözőrendszert vezérlő egységek, amelyek wifi-s kapcsolattal vannak csatlakozva az internetre.

Beilleszkedés az okos és intelligens eszközök világába

Ahogy a világ műszaki piacán és minden technikai eszközén robbanásszerű fejlődést okozott az wifi-s technológia, így nem kerülhette el az öntözéstechnika piacát sem ez a változást hozó fejlesztés. Az internetalapú elérés szükségessé vált az ipari és a házi öntözőrendszerek esetében is. Ezért az elképesztő sebességű fejlesztések okán ma már az okosotthonok szoftvereivel is kompatibilis wifi-s öntözésvezérlők kaphatók, amelyek bármely okoseszközről és operációs rendszerrel működtethetők.

Az okos öntözésvezérlők wifi-s és/vagy bluetooth-os kapcsolattal, vagy ezek kombinációjával rendelkező öntözőrendszer vezérlő automatika. Általában bármely okoseszközről internetkapcsolaton keresztül elérhetők a világ bármely pontjáról. A bluetooth-os elérhetőség esetén pedig annak hatósugarán belül. Speciális kialakításuknak köszönhetően számos helyen jól alkalmazhatók.

Kültéri wifi-s vezérlők

Általában olyan helyen alkalmazzák a kültéri kivitelű wifi-s vezérlőket, ahol ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak és környezeti hatások intenzíven érhetik. Ilyen a szél, a napsütés vagy az eső. Általában egy zárható és ellenálló dobozban vannak gyárilag beszerelve. Fontos megjegyezni, hogy állandó párás körülmények közé nem a kültéri változta a megfelelő.

Beltéri wifi-s vezérlők

A beltéri wifi-s öntözőrendszer automatikák fejlettebb változatai már külső LCD kijelzős panellel nem rendelkeznek. A vele kapcsolatot teremtő okoseszköz az, amely ezt a funkciót ellátja. Ezek a vezérlők jellemzően elég kicsik, diszkrét, inkább szép kialakításúak.

Elemes wifi-s vezérlők

Általában IP68-as védettségű, teljesen vízállók. Funkcióját tekintve több kivitelben is kaphatók, például csapra szerelhető vagy aknákba szerelhető kivitelben.